منتدى فرسان الحقيقه
طاجن لسان العصفور باللحمه من مطبخى  613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا طاجن لسان العصفور باللحمه من مطبخى  829894
ادارة المنتدي طاجن لسان العصفور باللحمه من مطبخى  103798
منتدى فرسان الحقيقه
طاجن لسان العصفور باللحمه من مطبخى  613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا طاجن لسان العصفور باللحمه من مطبخى  829894
ادارة المنتدي طاجن لسان العصفور باللحمه من مطبخى  103798
منتدى فرسان الحقيقه
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى فرسان الحقيقه

منتدى فرسان الحقيقه اسلاميات العاب برامج روحانيات مسرحيات اخبار فنون وعلوم تطوير مواقع ومنتديات
 
الرئيسيةالأحداثالمنشوراتأحدث الصورالتسجيلدخول
Awesome Hot Pink
 Sharp Pointer
اهلا بكم فى منتدى فرسان الحقيقة اسلاميات العاب برامج روحانيات مسرحيات اخبار فنون وعلوم تطوير مواقع ومنتديات وجديد
طاجن لسان العصفور باللحمه من مطبخى  B19m8_GNaGHz

 

 طاجن لسان العصفور باللحمه من مطبخى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
عبدالله سلام
مشرف
مشرف
عبدالله سلام


الاوسمة : طاجن لسان العصفور باللحمه من مطبخى  Xxtt8
عدد المساهمات : 361
نقاط : 49999
السٌّمعَة : 2
تاريخ الميلاد : 18/01/1972
تاريخ التسجيل : 19/12/2010
العمر : 52
الموقع : https://sllam.yoo7.com

طاجن لسان العصفور باللحمه من مطبخى  Empty
مُساهمةموضوع: طاجن لسان العصفور باللحمه من مطبخى    طاجن لسان العصفور باللحمه من مطبخى  I_icon_minitimeالأربعاء 22 ديسمبر - 18:16

طاجن لسان العصفور باللحمه من مطبخى بالصور

انهارده هنعمل طاجن لسان العصفور
باللحمه وهى اكله مصريه حلوة اووووووى وطعمه فعلا رائع
هو طبعا بيتعمل بالعكاوى وبيبقى خطير
بس العكاوى مش متوفره علطول ولازم توصى الجزار عليها فطبعا ممكن تستعيضى عنها باللحمه


المقادير




حوالى نصف كيلو لحمه مسلوقه
نصف سوى علشان هتكمل سواها
مع الطاجن

3 بصلات كبار مقطعين جوانح
4 فلفل رومى مقطع شرائح
3 فلفل حامى (مش اساسى للى يحب السبايسى )
2 طماطم مقطعه مكعبات
عصير طماطم مضروبه
ربع كيلو لسان العصفور
زيت او سمن
ملح وفلفل وكمون وبهارات وجنزبيل
وورق لورا وحبهان وشطه

الطريقه



اول حاجه طبعا هنحط البصل مع الطماطم
المقطعه والفلفل والتوابل مع بعضها وندعها كويس وبعدين نحط عليها اللحمه
المسلوقه شويه وشويه شوربه من بتاعه سلق اللحمه ونسيبها على النار من فوق تغلى غلوتين

بالشكل ده


وبعدين هنحمر لسان العصفور فى طاسه لوحده مع زيت او سمن ونضيفه على الخليط السابق


ونصبه فى الطاجن الفخار
ولازم الطاجن البلدى ده يا جماعه لانه هو الى بيدى الطعم المميز
وهو رخيص جدا ومتوفر فى كل مكان
وطبعا احنا محطنهوش على النار من فوق الاول علشان مش بينفع يتحط على
النار مبباشره لانه ممكن يتكسر لكن فى الفرن عادى مش بيجراله حاجه
هيبقى كده

وندخله الفرن علطول وكل شويه لو لاقيناه شرب المايه بتاعته نزوده من شوربه سلق اللحمه الى عندنا لغايه ما لسان العصفور يستوى والوش يحمر كده

وده شكله فى طبق التقديم


وده من قريب


منقووووول
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طاجن لسان العصفور باللحمه من مطبخى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى فرسان الحقيقه :: 
فرسان الحقيقه للمراءة المسلمة
 :: 
منتدى ست البيت
-
انتقل الى:  
اقسام المنتدى

جميع الحقوق محفوظة لـ{منتدى فرسان الحقيقه} ®

حقوق الطبع والنشر © مصر 2010-2012

فرسان الحقيقه للتعارف والاهداءات والمناسبات ْ @ منتدى فرسان الحقيقه للشريعه

والحياه @ منتدى الفقة العام @ فرسان الحقيقه للعقيدة والتوحيد @ منتدى القراءن الكريم وعلومه ْ @ فرسان الحقيقه للحديث والسيرة .. ْ @ الخيمة الرمضانيه @ مناظرات وشبه @ الفرسان للاخبار العالميه والمحليه @ المنتدى الاسلامى العام @ فرسان الحقيقه للمواضيع العامهْ @ خزانة الكتب @ منتدى الخطب المنبريه ْ @ المكتبه العامة للسمعياتً ٍ @ منتدى التصوف العام @ الطريقه البيوميهْ @ مكتبة التصوفْ ْ @ الطرق الصوفية واورادهاْ @  ُ الطريقة النقشبنديهً @ منتدى اعلام التصوف والذهد @ منتدى ال البيت ومناقبهم ٍ @ منتدى انساب الاشراف َ @ منتدى الصحابة وامهات المؤمنين @ منتدى المرأه المسلمه العام @ كل ما يتعلق بحواء @ منتدى ست البيتْ ْ @ ركن التسلية والقصص ْ @ منتدى الطفل المسلمِ @ منتدى القلم الذهبى @استراحة المنتدى @  رابطة محبى النادى الاهلىٍ ِِ @ منتدى الحكمة والروحانيات @ رياضة عالمية @ منتدى الاندية المصرية @ منتدى الطب العام @ منتدى طبيبك الخاص @ منتدى الطب البديل @ منتدى النصائح الطبية @ منتدى الطب النبوى @ المنتدى الريفى @ فرسان الحقيقه للبرامج @ تطوير المواقع والمنتديات @ التصاميم والابداع @ الشكاوى والاقتراحات @ سلة المهملات @

تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية
تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية reddit      




قم بحفض و مشاطرة الرابط منتدى فرسان الحقيقه على موقع حفض الصفحات
متطلبات منتداك


Add to netvibes

طاجن لسان العصفور باللحمه من مطبخى  Feedly

طاجن لسان العصفور باللحمه من مطبخى  Subtome-feedburner

طاجن لسان العصفور باللحمه من مطبخى  Bittychicklet_91x17

Powered by FeedBurner

I heart FeedBurner



الاثنين 28 من فبراير 2011 , الساعة الان 12:03:56 صباحاً.
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
تحزير هام

لا يتحمّل الموقع أيّة مسؤوليّة عن المواد الّتي يتم عرضها أو نشرها في منتدى فرسان الحقيقة
ويتحمل المستخدمون بالتالي كامل المسؤولية عن كتاباتهم وإدراجاتهم   التي تخالف القوانين
أو تنتهك حقوق الملكيّة أو حقوق الآخرين أو أي طرف آخر.

ادعم المنتدى
My Great Web page
حفظ البيانات؟